30 jaar RST Zorgverleners Reünie

2 april 2020 - Zalencentrum 'De Parel' - Hardinxveld-Giessendam

MEDEDELING: Door de maatregelen die getroffen zijn rondom het Corona-virus is de Reünie rondom het 30-jarig bestaan van RST Zorgverleners op 2 april helaas gecanceled. Mogelijk gaat de reünie wél door op een later tijdstip. Hierover word je nader geïnformeerd.

Op 2 april 2020 organiseert RST Zorgverleners in de regio Hardinxveld-Giessendam / Dordrecht / Zwijndrecht / Hendrik-Ido-Ambacht / Ridderkerk / Alblasserdam / Krimpen aan den IJssel / Rotterdam een reünie rondom het dertig jarig jubileum van onze organisatie. Ben je werknemer van RST in de regio Drechtsteden of ben je ooit werkzaam geweest bij RST ? Dan ben je van harte welkom!De reünie is bedoeld voor (oud-)werknemers en (oud-)leidinggevenden van de Kraamzorg, Wijkverpleging, Huishoudelijke Hulp en uiteraard ook de ondersteunende diensten. Tijdens de gezellige, feestelijke avond ontvangen wij je graag in stijl.We hebben een mooi programma klaarstaan vol met terugblikken, oude foto’s en verhalen en andere leuke herinneringen. Je kunt ook meedoen aan een paar leuke workshops of een fotoshoot doen met je oud-collega’s bij een fotograaf.Uiteraard blijft er meer dan voldoende tijd over om bij te praten met oude collega’s en leidinggevenden onder het genot van een hapje en een drankje.Graag willen we weten of jij erbij bent. Schrijf je dus snel in voor de reunie! Klik op de onderstaande knop om je in te schrijven.Ja, ik ben erbij!

Programma

Op de reunie-avond hebben we een leuk programma voor je klaarstaan. Wil je weten wat je kunt verwachten? Bekijk het hele programma hier.

Bekijk oude foto's

Dertig jaar geleden startte RST Zorgverleners in de regio Zuid-Holland zuid. We vonden alvast een stapel foto’s in de oude doos.

Heb jij ook nog leuke foto’s uit jouw tijd bij RST? Stuur ze hier in!

Fruithapje maken? Bekijk de workshops!

Kun jij het nog? Een creatief fruithapje maken dat in de smaak valt bij de kersverse moeder (en vader)?

Alles over de workshops waaraan je deelnemen kunt tijdens de reünie-avond.

Werken bij RST

Pak je oude vak weer op!

RST Zorgverleners is in de regio Alblasserdam / Hendrik Ido Ambacht / Ridderkerk / Zwijndrecht / Rotterdam hard op zoek naar nieuwe medewerkers!

Draag jij RST nog steeds een warm hart toe en ken jij iemand die het misschien leuk vind om in de reformatorische thuiszorg te gaan werken? Tip ons!

Vacatures in deze regio