"Wat heerlijk dat mijn woning op orde is"

Kraamzorg

Zorg, advies en hulp tijdens een bijzondere periode in je leven

Huishoudelijke hulp

Ondersteuning waardoor u kunt genieten van een woonomgeving die op orde blijft

Verpleging en verzorging

Zorg waardoor u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen

Huishoudelijke hulp

Als u zelfstandig woont, weet u uit ervaring wat er komt kijken bij het huishouden. Ramen zemen, de kamer stoffen, stofzuigen, de badkamer schoonmaken, de vaat doen, wassen en strijken, boodschappen halen… Belangrijk werk dat u geen week kunt overslaan. Maar wat als u dit werk niet zelf kunt doen? Als u niet kunt rekenen op de hulp van familie, buren of bekenden?
Dan staan de huishoudelijke hulpen van RST Zorgverleners voor u klaar. Wij ondersteunen u bij de taken die u niet (of niet helemaal) zelf kunt uitvoeren. Zo blijft uw huis op orde en voelt u zich prettig in uw woonomgeving.

 

U hebt een indicatie nodig om voor vergoeding van de huishoudelijke hulp in aanmerking te komen. Heeft u geen indicatie, of is uw indicatie ontoereikend? Dan leveren wij ook huishoudelijke hulp op particuliere basis. U bent dan altijd verzekerd van goede hulp! In de gemeentes waar wij huishoudelijke hulp aanbieden, maken wij zoveel mogelijk gebruik van de 'Huishoudelijke Hulp Toelage' (HHT). De HHT is een toelage die u kunt krijgen als u een huishoudelijke hulp inhuurt.

Bent u woonachtig in een gemeente die valt onder de Drechtsteden? De HHT-uren kunt u opvragen via Dienstencheque Drechtsteden.

Kunt u onze hulp gebruiken? Twijfel niet maar neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ook alvast de brochure aanvragen of download hier de folder en de brochure.

Belangrijke contactinformatie

Centraal
telefoonnummer:

0342 42 23 24

Alarmnummer bij
technische storingen:

020 51 60 130


 


E-mailadres:

info@rstzorg.nl