Huishoudelijke hulp

"Wat heerlijk dat mijn woning op orde is."

U woont zelfstandig. En daar geniet u van. Toch kunnen de huishoudelijke taken een steeds zwaardere fysieke belasting worden. Zeker wanneer u ouder wordt, is het niet meer altijd makkelijk om alle klussen zelf te klaren. Iets waar RST Zorgverleners u thuis in kan ondersteunen.

Met een huishoudelijke hulp van RST haalt u een professionele, maar ook vertrouwde hulp in huis, die u ondersteunt bij uw noodzakelijke huishoudklussen. We zorgen ervoor dat uw huis schoon en leefbaar blijft en dat uw huis op orde is.

Daarnaast ondersteunen wij u bij de taken die u niet (of niet helemaal) zelfstandig meer kunt uitvoeren. Op die manier kunt u zo lang mogelijk blijven genieten van uw eigen prettige woonomgeving.

Financiering

U kunt op twee manieren onze huishoudelijke hulp inroepen; op basis van indicatie of particuliere basis. Wilt u weten welke manier het best bij uw situatie past? Lees deze pagina.

Werken in de huishouding

Het doel van werken in de Huishoudelijke hulp is het achterlaten van een schoon en leefbaar huis. Toch gaat het verder dan dat alleen.

Huishoudelijke hulp in uw regio

Kunt u in uw woonplaats ook onze Huishoudelijke Hulp inschakelen? Controleer het hier.

Ja, ik wil huishoudelijke hulp van RST Zorgverleners
Wilt u huishoudelijke hulp ontvangen van RST Zorgverleners? Vul dan het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!