Individuele begeleiding

Misschien bent u niet ziek, maar kunt u wel wat extra ondersteuning gebruiken. Denk aan hulp bij het bij het aanbrengen van structuur in het (gezins)leven, ondersteuning bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten of het regelen van uw financiën.

Misschien vindt u het prettig om af en toe gewoon even gecheckt te worden door een verzorgende. In dat geval kunt u gebruik maken van onze individuele begeleiding in uw vertrouwde omgeving.

Onze zorgverleners kijken eerst goed welke ondersteuning het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn bij u thuis. Samen met u maken we een plan om u de hulp te geven, die het beste bij uw situatie en uw behoeften past.

Hoe vraag ik individuele begeleiding aan?

Voor het aanvragen van onze individuele begeleiding heeft u een pgb-WlZ nodig. Deze kunt u aanvragen via het CIZ en uw zorgkantoor. Voor meer informatie kijkt u bij ‘Vergoedingen’.

Ja, ik wil individuele begeleiding aanvragen bij RST Zorgverleners
Hebt u individuele begeleiding nodig? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.