Over wijkverpleging

Als u zorg nodig heeft, voelt u zich misschien kwetsbaar. Het is dan prettig als er iemand bij u komt die verstand van zaken heeft, u begrijpt, en u het gevoel geeft dat u hem of haar kunt vertrouwen. Bij RST Zorgverleners verlenen we niet alleen professionele verpleegkundige zorg, maar kijken we ook goed naar onze cliënt.

Welke zorg bieden wij?

Wat heeft onze cliënt nodig? Waarin kunnen we u het beste ondersteunen? En wat vindt u belangrijk als er zorg bij u nodig is? Samen met de cliënt, de partner en eventuele mantelzorgers brengen wij in kaart wat er nodig is om de cliënt de juiste zorg te geven. Dit kan variëren van persoonlijke verzorging, zoals het wassen, eten, aankleden en wondverzorging tot intensieve thuisverpleging.

Al deze zaken zetten we samen met u op een rij in een goed plan. Zo kunnen wij onze zorg zo nauwkeurig mogelijk afstemmen op wat u nodig heeft, en weet u precies waar u aan toe bent.

Ondersteuning bij hulpmiddelen

Soms kan het voorkomen dat uw situatie door een ongeluk of ziekte drastisch veranderd is. Zo moet u misschien gebruik (leren) maken van hulpmiddelen, moet u na een ziekenhuisopname rekening houden met beperkingen, of hebt u te maken met een acute of chronische ziekte óf een handicap. In dat geval staat RST naast u.

We geven u deskundige en praktische adviezen voor het dagelijks leven in de thuissituatie en helpen u langzaam in deze nieuwe situatie om te gaan met hulpmiddelen.

Specialistische zorg

Bij RST bieden we niet alleen wijkverpleging, maar ook specialistische zorg aan. gespecialiseerd in wondzorg, dementiezorg en palliatieve zorg.

Indicatie

Om gebruik te maken van onze verpleging en verzorging heeft u een indicatie nodig. Meer informatie over de aanvraag van een indicatie voor verpleging of verzorging vindt u hier.

Wachttijden

Op dit moment zijn er geen wachttijden. Neem contact met ons op over welke zorg wij op welke termijn kunnen bieden.

Ja, ik wil wijkverpleging aanvragen bij RST Zorgverleners
Woont u (nog) thuis, maar hebt u extra zorg of begeleiding nodig? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.