"Deze eerste dagen vergeet ik nooit meer"

Kraamzorg

Zorg, advies en hulp tijdens een bijzondere periode in je leven

Huishoudelijke hulp

Ondersteuning waardoor u kunt genieten van een woonomgeving die op orde blijft

Verpleging en verzorging

Zorg waardoor u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen

RST Zorgverleners opent nieuw kantoor in Middelharnis - 28 maart 2013

21 Mar 2013

MIDDELHARNIS – RST Zorgverleners heeft sinds ruim een half jaar haar intrek genomen in een nieuw en groter pand aan de Langeweg 1 in Middelharnis. Vanuit deze locatie worden alle aansturende- en coördinerende taken gedaan.

Open huis
RST Zorgverleners viert de intrek in het nieuwe pand voor genodigden met een open huis op donderdag 28 maart 2013 van 15.00 – 17.00 uur.
Stakeholders, externe contacten en uiteraard eigen medewerkers zijn voor dit open huis uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers het pand bezichtigen, kennismaken met de medewerkers en hebben zij de gelegenheid om te netwerken.

RST Zorgverleners
RST Zorgverleners is een reformatorische organisatie die professionele zorg biedt in elke levensfase. Voor verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp thuis- of kraamzorg kunnen (potentiële) cliënten bij RST Zorgverleners terecht.
De reformatorische identiteit van de medewerkers geeft een vertrouwd idee. Zij geven precies de zorg die past bij de zorgvrager. De zorg is daarbij zo goed mogelijk afgestemd op de zorgvraag en persoonlijke wensen van de cliënt. Bij RST Zorgverleners staat de cliënt centraal. Heel dichtbij, betrokken en vanuit een reformatorische levensovertuiging.
RST Zorgverleners werkt volop samen binnen alle andere overlegvormen in de regio, zoals Palliatief Netwerk en Ketenzorg Dementie en onderhoudt nauwe contacten met de huisartsen.


« Terug naar de nieuwspagina