Kraamzorg

Omdat nieuw leven uitstekende zorg waard is

Nieuw leven is een geschenk, een wonder. Bij RST zorgverleners doen we er daarom alles aan om je kindje een fijne én gezonde start te geven en jou bij te staan tijdens de eerste kraamdagen.

We helpen je waar nodig, geven je praktische tips en adviezen. Ook begeleiden we je bij de borstvoeding en zorgen voor de andere kinderen in het gezin. Zo kun jij goed uitrusten van de bevalling, en ben je straks weer sterk genoeg om zelf de zorg voor je gezin op je te nemen.

Wat kun je van ons verwachten?

Borstvoeding

Bij RST Zorgverleners vinden we een goede en gezonde start voor jou en je kindje ontzettend belangrijk. Daarom maken we extra tijd vrij voor het begeleiden van je borstvoeding.

Aantal uur kraamzorg

Bij de start van de kraamzorg kijkt de kraamverzorgende samen met jou naar een goede verdeling van het aantal uren waar je in jouw situatie recht op hebt. Lees hier alles over het aantal uren waar je recht op hebt en over het inkopen van extra uren.

Hulpmiddelen

Tijdens je zwangerschap of de kraamtijd heb je soms hulpmiddelen, zoals bedverhogers nodig. RST Zorgverleners heeft hiervoor een overeenkomst met Medipoint afgesloten. Bestel hier de hulpmiddelen die je nodig hebt.

Ja, ik wil kraamzorg van RST Zorgverleners
Wil jij tijdens je kraamperiode zorg ontvangen van RST Zorgverleners? Vul dan het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!