Nieuws, artikelen en blogberichten over RST Zorgverleners

Filter op:

20 november 2020 - Mark van Gameren

Voortzetting gedeeltelijke lockdown: wat betekent dat voor onze kraamzorg?

Geplaatst in: ,

Op 17 november 2020 heeft het kabinet bekend gemaakt dat we de gedeeltelijke lockdown in ons land voortzetten. De tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen, die de afgelopen twee weken golden, zijn deels versoepeld. Vanaf 19 november 2020 gaan we weer terug naar de situatie van voor 3 november. In dit bericht lees je wat dat betekent voor de kraamzorg die wij verlenen.

Lees verder
8 oktober 2020 - Geen Auteur

“Ik ben bang dat ik mijn verstand kwijtraak”

Geplaatst in:

Dementie komt van het Latijnse woord ‘dementia’, wat ‘zonder geest’ betekent. En zo ervaren mensen het ook. De man raakt zijn vrouw kwijt, hoewel ze nog leeft. De vrouw raakt zichzelf kwijt. Het glipt tussen haar vingers door. Met hulp van anderen wordt geprobeerd het leven draaglijk te maken. Een blik op een verdrietige, machteloze reis. “Ik voel geen liefde meer. Dat vind ik zo erg.”

Lees verder
2 juli 2020 - Wilmine de Boer

Gezonde voeding na je bevalling

Geplaatst in:

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk dat je gezond eet. En dat is logisch! Want het kindje in jouw buik is volledig afhankelijk van jouw voedingsinname. Maar niet alleen tijdens de zwangerschap is het belangrijk om gezond te eten. Ook na de zwangerschap is een gezond voedingspatroon onontbeerlijk.

Lees verder