Palliatieve zorg

Het begeleiden van cliënten in de laatste fase van het leven is ontroerend, soms confronterend, maar ook prachtig. In deze fase van kwetsbare zorg wil RST Zorgverleners naast de cliënt staan, en hem of haar met de beste professionele zorg omringen.

Zowel het begin als het eind van het leven, kunnen we ons kwetsbaar voelen. Het is dan ontzettend belangrijk dat er iemand naast u staat die u kunt vertrouwen, die u begrijpt en op de juiste manier kan ondersteunen.

Onze zorg vindt plaats in uw vertrouwde omgeving, door professionele verzorgenden en verpleegkundigen die de mantelzorger kunnen ontlasten met respect voor uw wensen en privacy.

Het team palliatief verpleegkundigen bestaat (van links naar rechts) uit: Anneke Baan, Gerda van de Kolk, Gery Heijstek, Willy van Zetten en Marinda Verschuure.

Indicatiestelling

Wij verlenen u of uw naaste palliatieve zorg op basis van uw Wlz- indicatie. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Financiering

Wij verlenen u of uw naaste palliatieve zorg op basis van uw Wlz- indicatie. Deze vraagt u via uw wijkverpleegkundige aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Bij een passende indicatie vergoedt de verzekering of de gemeente onze verzorging of verpleging. Meer informatie hierover vindt u op deze website. Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van uw indicatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen en begeleiden u bij de aanvraag van uw indicatie.

Netwerk palliatieve zorg

Om de kwaliteit van onze palliatieve zorg zo hoog mogelijk te houden, neemt RST Zorgverleners deel aan verschillende netwerken rondom palliatieve zorg. In dit netwerk, werken allerlei organisaties samen om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren. Meer informatie hierover kunt u lezen op www.netwerkpalliatievezorg.nl.

Ja, ik wil palliatieve zorg aanvragen bij RST Zorgverleners
Wilt u zelf of voor een ander palliatieve zorg aanvragen? Maakt u dan gebruik van het onderstaande formulier, of bel ons wanneer u nog vragen hebt.