Wondzorg

Een wond hebben kan erg vervelend zijn en veel invloed hebben op uw leven. De wondverpleegkundige gaat samen met u op zoek naar de meest passende thuisbehandeling, die zoveel mogelijk aansluit bij uw wensen en behoeften.

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw wonden verzorgd worden, of dat u of uw mantelzorger de juiste adviezen krijgt op het gebied van de verzorging van uw wond.

Diversiteit wonden

Complexe of chronische wonden vragen om een professionele wondbehandeling. Of het nu gaat om een doorligplek (decubitus), een open been, een operatiewond met complicaties of een wond ten gevolge van (de behandeling) van kanker, onze wondverpleegkundige weet er raad mee.

In nauwe samenwerking met het ziekenhuis en de specialisten, wordt er een passend behandelplan opgesteld voor de behandeling van uw wond.

Wondverpleegkundigen

Bij RST zijn de volgende wondverpleegkundigen werkzaam:


Margreeth van Ramshorst


Lydia de Jong


Eline Veldwijk

Hoe vraag ik wondzorg aan?

U kunt rechtstreeks of via uw huisarts contact met ons opnemen. Na aanmelding neemt de wondverpleegkundige contact met u op voor het vastleggen van een huisbezoek. Samen met u wordt een behandelplan op maat gemaakt voor de behandeling voor uw wond.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, of wilt u wondzorg aanvragen? Stuur dan een e-mail naar wondzorg@rstzorg.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer 085 – 808 84 66.

Ja, ik wil wondzorg van RST Zorgverleners aanvragen.
Klik op de button hieronder om naar het aanvraagformulier te gaan.