Onderwerp: Nieuws

28 november 2022 - Mark van Gameren

RST gebruikt veilige messenger Siilo

Geplaatst in:

Bij RST Zorgverleners vinden we veilige communicatie belangrijk, zeker omdat we werken met cliëntgegevens. Daarnaast hechten we veel waarde aan eenvoudige en directe communicatie, ingrediënten die efficiënte samenwerking mogelijk maken. Daarom ondersteunen we vanaf vandaag het gebruik van de applicatie Siilo.

Lees verder
14 oktober 2022 - Mark van Gameren

RST Zorgverleners wint WFM Award

Geplaatst in:

RST Zorgverleners is winnaar geworden van de WFM Award in de categorie ‘Organisatie non-profit’. Dat maakte de vakjury donderdagavond bekend tijdens een feestelijke bijeenkomst op het landgoed van Kasteel Amerongen. De WFM Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste planners, workforcemanagers en organisaties.

Lees verder
18 februari 2022 - Mark van Gameren

RST voorzichtig met versoepeling van coronamaatregelen in de kraamzorg

Geplaatst in: ,

Minister Kuipers van Volksgezondheid heeft dinsdag 15 februari een reeks versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. Bo Geboortezorg (brancheorganisatie) adviseert kraamzorgorganisaties terughoudend te zijn met het doorvoeren van de versoepelingen. Het coronavirus brengt nog steeds risico’s met zich mee. Daarnaast is het aantal coronabesmettingen hoog, wat gevolgen kan hebben voor de inzet van kraamverzorgenden. RST Zorgverleners houdt daarom vast aan de huidige maatregelen. In dit bericht lees je welke dat zijn.

Lees verder
23 december 2021 - Mark van Gameren

Coronamaatregelen in kraamzorg aangescherpt

Geplaatst in: ,

Sinds zondag 19 december zit Nederland in volledige lockdown. Dat heeft het kabinet besloten omdat de omikronvariant van het coronavirus zich snel verspreidt. Voor brancheorganisatie Bo Geboortezorg is dat aanleiding geweest om het beleid voor de kraamzorg op twee punten aan te scherpen. In dit bericht lees je wat dat betekent voor de kraamzorg die wij verlenen.

Lees verder