Handige tips en links over borstvoeding

Tips en adviezen over het geven van borstvoeding

Voor tips en adviezen van RST Zorgverleners over het geven van borstvoeding, klik je op deze link.

Informatie over borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL) vind je op: www.borstvoeding.nl. Op deze website kun je ook folders over diverse onderwerpen downloaden of bestellen.

Mamacafés

Verspreid over het hele land zijn er groepen moeders die bij elkaar komen om samen koffie te drinken, te voeden en te praten over alles wat met baby’s, voeden en opvoeden te maken heeft. Dit zijn de zogenoemde mamacafés of borstvoedingscafés.

Gezellige bijeenkomsten waar altijd een medewerker van LLL aanwezig is of een lactatiekundige. Benieuwd geworden naar het Mama Café Netwerk? Google op mamacafé + locatie voor een café bij jou in de buurt.

Ervaringsverhalen

Voor informatie over alles wat met borstvoeding te maken heeft en ervaringsverhalen van andere ouders, kijk op  www.borstvoeding.com. Ook de website www.richtlijnborstvoeding.nl geeft je veel informatie ter voorbereiding op de borstvoedingsperiode.

Wanneer je op deze link klikt, kom je op de pagina waar een aantal interessante artikelen over borstvoeding te vinden zijn. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje!