Handige tips en links over borstvoeding

Tips en adviezen over het geven van borstvoeding

Voor tips en adviezen van RST Zorgverleners over het geven van borstvoeding klik op deze link.

Informatie over Borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL) en Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) kun je vinden op: www.borstvoeding.nl. Op de site van bovenstaande organisaties kun je ook folders over diverse onderwerpen downloaden of bestellen.

Mamacafé’s

Verspreid over het hele land zijn er groepen moeders die bij elkaar komen om samen koffie te drinken, te voeden en te praten over alles wat met baby’s, voeden en opvoeden te maken heeft. Dit zijn de zogenoemde mamacafe’s of borstvoedingscafe’s.

Gezellige bijeenkomsten waar altijd een medewerker van LLL of VBN aanwezig is of een lactatiekundige. Benieuwd geworden naar het Mama Café netwerk? Google op mama café + locatie voor een café bij jou in de buurt

Ervaringsverhalen

Voor informatie over alles wat met borstvoeding te maken heeft en ervaringsverhalen van andere ouders, kijk op  www.borstvoeding.com. Ook de website  www.richtlijnborstvoeding.nl  geeft je veel informatie ter voorbereiding op de borstvoedingsperiode.

Wanneer je op deze link klikt, kom je op de pagina waar een aantal interessante artikelen over borstvoeding te vinden zijn. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Neem dus regelmatig een kijkje!