"Dankzij de zorg kan ik langer thuis wonen"

Kraamzorg

Zorg, advies en hulp tijdens een bijzondere periode in je leven

Huishoudelijke hulp

Ondersteuning waardoor u kunt genieten van een woonomgeving die op orde blijft

Verpleging en verzorging

Zorg waardoor u zolang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen

Individuele Begeleiding  en Dagbesteding

RST Zorgverleners biedt naast Verpleging en Verzorging ook Individuele Begeleiding en Dagbesteding aan.

 

Individuele Begeleiding

Op basis van een indicatie kunnen wij u Individuele Begeleiding geven als u ook een indicatie voor verzorging en/of verpleging heeft. Bijvoorbeeld als u hulp nodig hebt bij het aanbrengen van structuur in uw (gezins)leven, hulp bij allerlei praktische taken, hulp bij het plannen van activiteiten, hulp bij het oefenen van vaardigheden of een controlemoment door een verzorgende. Deze hulp bieden wij u aan in de thuissituatie.

 

Dagbesteding

De dagbesteding is een voorziening waar u als oudere gebruik van kan maken. De activiteitenbegeleiding is zoveel mogelijk gericht op het in stand houden van de dagelijkse vaardigheden en het voorkomen van vereenzaming en sociaal isolement. De activiteiten sluiten hier dan ook bij aan.

 

 

Bij binnenkomst staat de koffie klaar. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld meedoen met een activiteit. We gaan bijvoorbeeld een psalm zingen, een Bijbels woordspel of een geheugenspel doen, kaarten maken of bloemschikken. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Mogelijk bent u op zoek naar een zinvolle invulling van de dag. Als RST Zorgverleners bieden wij dagbesteding in 't Achterdorp in Barneveld, de Meestershof in Staphorst en de Mauritshof in Dordrecht. Afhankelijk van uw indicatie kunt u hier een of meerdere dagdelen terecht voor een waardevolle dagbesteding. In De Mauritshof en 't Achterdorp bieden wij aanvullende diensten aan in de vorm van servicepakketten. Klik hier voor meer informatie.

Hebt u behoefte aan contact en afwisselende activiteiten? Twijfel niet maar neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook alvast de brochure aanvragen of hier downloaden.  Voordat u zich aanmeldt, is het mogelijk om een indruk te krijgen van de sfeer en inhoud van de dagbesteding. Als u het vooraf meldt, kunt u vrijblijvend een keer komen kijken samen met een familielid of bekende! U bent van harte welkom!

Belangrijke contactinformatie

Centraal
telefoonnummer:

0342 42 23 24

Alarmnummer bij
technische storingen:

020 51 60 130


 


E-mailadres:

info@rstzorg.nl