16 mei 2022 - Mark van Gameren

Kantoor in Opheusden feestelijk geopend

Geplaatst in: ,

Met een knip door een grote, groene strik opende burgemeester Kottelenberg van Neder-Betuwe op vrijdag 13 mei ons nieuwe kantoor in Opheusden. Het was het startsein voor een feestelijke middag aan de Burgemeester Lodderstraat 52-B.

Voorafgaand aan de openingshandeling hield Peter Boudewijn, voorzitter van de raad van bestuur van RST Zorgverleners, een korte toespraak. Daarin vertelde hij dat met de ingebruikname van het pand een langgekoesterde wens van het thuiszorgteam in vervulling is gegaan.

“Met dit prachtige kantoor hebben jullie een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar comfortabel gewerkt kan worden. Maar het zorgt ook voor fysieke zichtbaarheid in het dorp. Die zichtbaarheid zal eraan bijdragen dat inwoners van de gemeente zien dat ze voor wijkverpleging, maar ook voor kraamzorg en huishoudelijke ondersteuning bij RST terecht kunnen.”

Veelzijdig kantoor

De afgelopen maanden is er door de verhuurder, verschillende ondernemers en het thuiszorgteam hard gewerkt aan de verbouwing en inrichting van het pand, dat beschikt over zeven werkplekken, een grote vergaderruimte en een spreekkamer.

Wijkverpleegkundige Seline Augustinus is blij met het eindresultaat. “Het is ontzettend fijn om nu een eigen kantoor te hebben waar we ons bureauwerk kunnen doen naast de zorgverlening bij cliënten thuis. Maar het is ook een mooie plek om potentiële nieuwe collega’s te ontvangen, want we hebben als team verschillende uitdagingen. Dus iedereen die ons wil komen versterken is van harte welkom!”