5 maart 2024 - Mark van Gameren

Wijkverpleging van RST Zorgverleners in top vijf ZorgkaartNederland

Geplaatst in:

RST Zorgverleners staat in de top vijf van zorgorganisaties die in de categorie Wijkverpleging het best gewaardeerd worden. Dit heeft ZorgkaartNederland vandaag bekendgemaakt. De top vijf, die geen volgorde kent, is tot stand gekomen op basis van waarderingen die cliënten in 2023 hebben gegeven.

Groot compliment

Kees van der Sluijs, directeur Wijkverpleging bij RST: “Deze topwaardering is een groot compliment voor onze organisatie, maar vooral voor onze zorgverleners. Zij zetten zich elke dag met veel overtuiging in om onze cliënten de zorg te bieden die zij nodig hebben. De positieve waarderingen van onze cliënten zijn een prachtige bevestiging dat we met onze kwalitatief goede en identiteitsgebonden zorg echte waarde toevoegen.”

Het is het vijfde jaar op rij dat ZorgkaartNederland de best gewaardeerde zorgorganisaties van het jaar bekendmaakt. Dit jaar is extra aandacht besteed aan onderwerpen die te maken hebben met het thema Samen Beslissen, zoals luisteren, uitleg, informatieverstrekking en bejegening. Voor RST Zorgverleners is het de eerste keer dat het een plek heeft veroverd in de top 5 van best gewaardeerde aanbieders van wijkverpleging.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland. Het is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg.