Ruimte voor aandacht

Meer dan één miljoen ouderen lijden onder extreme eenzaamheid. Kinderen wonen vaak ver weg, hebben zelf een druk leven of zijn simpelweg niet in staat om regelmatig op bezoek te gaan bij vader of moeder.

Om deze eenzaamheid op te vangen doen onze (Wijk)verpleegkundigen en verzorgenden er alles aan wat extra tijd te nemen voor de cliënt, maar zij worden door meerdere omstandigheden vaak beperkt in hun tijd.

Omdat wij het als zorgorganisatie ontzettend belangrijk vinden dat onze cliënten de aandacht en tijd krijgen die ze zo hard nodig hebben, hebben wij het project Ruimte voor aandacht opgezet. Tijdens dit project, willen we extra tijd vrijmaken, om ouderen extra te ondersteunen in de vorm van aandacht.

Daarom vragen we een kleine financiële bijdrage waarmee we samen met onze vrijwilligers of activiteitenbegeleiders een aantal gezellige en sociale activiteiten kunnen organiseren, zoals koffie-ochtenden, sjoelavonden, rolstoelwandelingen of spelletjesdagen. Hiermee hopen we de eenzame ouderen uit hun isolement te halen, hun eenzaamheid te verlichten en hen de mogelijkheid te bieden sociale contacten op te bouwen met andere deelnemers.

Donatie

U kunt gebruikmaken van onderstaand donatieformulier, of uw gift zelf overmaken. Dat kan op het volgende rekeningnummer:

IBAN: NL62 RABO 0346 1057 06 t.n.v. RST Zorgverleners

Onder vermelding van: ‘Donatie Ruimte voor aandacht’

Help ons!
Wilt u ons helpen? Doneer dan voor "Vrienden van RST"