Onderwerp: Coronavirus

15 juli 2021 - Mark van Gameren

Coronamaatregelen in de kraamzorg aangescherpt

Geplaatst in: ,

Het aantal coronabesmettingen is de afgelopen twee weken snel toegenomen. Daarom heeft het kabinet extra maatregelen genomen. De maatregelen gelden van zaterdag 10 juli 6.00 uur tot en met vrijdag 13 augustus. Vanwege deze situatie heeft Bo Geboortezorg, de brancheorganisatie voor kraamzorgorganisaties, het advies voor de kraamzorg aangescherpt. In dit bericht lees je wat dat concreet betekent.

Lees verder
25 juni 2021 - Mark van Gameren

Versoepeling coronamaatregelen voor de kraamzorg vanaf 26 juni

Geplaatst in: ,

Het aantal coronabesmettingen daalt en het aantal gevaccineerden stijgt snel. Dat is voor het kabinet aanleiding om op zaterdag 26 juni de vierde stap in het openingsplan te zetten. Dat betekent dat er vanaf die datum weer veel meer mogelijk is. Het houden van anderhalve meter afstand blijft de norm. Wat de versoepelingen concreet betekenen voor onze kraamzorg, lees je in dit bericht.

Lees verder
20 november 2020 - Mark van Gameren

Voortzetting gedeeltelijke lockdown: wat betekent dat voor onze kraamzorg?

Geplaatst in: ,

Op 17 november 2020 heeft het kabinet bekend gemaakt dat we de gedeeltelijke lockdown in ons land voortzetten. De tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen, die de afgelopen twee weken golden, zijn deels versoepeld. Vanaf 19 november 2020 gaan we weer terug naar de situatie van voor 3 november. In dit bericht lees je wat dat betekent voor de kraamzorg die wij verlenen.

Lees verder